Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні:09:00–18:00

Сб:10:00–15:00

0

Рюкзак ролл унісекс Sambag RollTop Zard жовтий SB-24238028

Артикул 1414679783
1 439 грн
1 849 грн
В наявності
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Виберіть колір
Замовити швидко

Рюкзак ролл унісекс Sambag RollTop Zard жовтий

Рюкзак колекції Roll створений для потреб міста: прогулянок, роботи, навчання, спортзалу, урбан подорожей,  весняного та літнього відпочинку. Місткий та функціональний помічник поміщає усі необхідні речі на кожен день.

Характеристики:

  • Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000  циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив. Спинка тримає форму: ущільнена піноматеріалом та зовні виконана з вентиляційного матеріалу AirMesh 3D.
  • Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.
  • Фурнітура. Блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Встановлені два магніти, завдяки чому рюкзак зверху завжди тримає форму як на фото. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшеням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.
  • Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. На звороті ременів вентиляційна сітка AirMesh 3D . Довжина регулюються за допомогою трьохщелівки.
  • Функціоналість. Ззовні рюкзака спереду одне велике відділення і над ним карман на блискавці. Два кармани з боків на блискавці. Всередині рюказака окреме відділення під ноутбук до 17 дюймів(залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього - при замовлені уточнюйте розмір свого гаджету). Відділення надійно захищено піноматеріалом по всій висоті гаджета. Також захищені піноматеріалом два невеликих відкритих кармани. З іншого боку середини карман на блискавці  та один відкритий карман.
  • Розмір: 41*30*16 в згорнутому вигляді, в максимально розгорнутому вигляді габарити рюказака складають 54*30*16.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Висота 41
Глибина 16
Матеріал Матова еко-шкіра
Тип Міський
Ширина 31
  • Доставку замовлень здійснюємо транспортиними компаніями "Нова пошта" та "Укрпошта" в межах України.
  • Безкоштовна доставка на повністю оплачені замовлення від 2500грн.
  • Накладний платіж - оплата при отриманні після огляду товару (по передоплаті 150-200грн.). Комісію 20грн. + 2% від суми грошового переказу оплачує покупець.

Детальніше про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні (по передоплаті 150-200грн.). Комісію 20грн. + 2% від суми грошового переказу оплачує покупець.
  • Банківською карткою в privat24, Monobank, WayForPay та інших банківських додатках.
  • Термінали самообслуговування Ibox, City 24, Приватбанк тощо.
  • Через касу банку.

Детальніше про оплату

Товар повністю відповідає фотографіям і опису на сайті, в рідкісних випадках виробник може внести зміну в виробі не сповістивши про це продавця. У випадку не відповідності товара до фотографій і опису - доставку сплачує магазин, якщо клієнт надасть фото/відео докази невідповідності товара.
Гарантія повернення/обміну протягом 14 днів.

Повернення і обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Детальніше про повернення/обмін

Вгору